Share this post on:

Totul a început din dorința de a arăta lumii întregi ce înseamnă cu adevărat România, era prin 2018…

Așa am creat pagina de facebook “Vlad the Impaler – Dracula” care în prezent se adresează unui număr de peste 10 milioane de persoane lunar din 130 de țări. A fost și este o muncă intensă care îmi ocupă 7-8 ore pe zi (în primul an peste 10 ore).

Acest efort a devenit un real succes, primesc zilnic zeci de mesaje de la persoane care vor să ne viziteze țara, mulți dintre urmăritorii paginii au fost deja aici, inspirați fiind de postările mele.

Pe pagină puteți găsi poze și filmulețe cu sute de atracții turistice din țara nostră, care sunt pe placul internauților străini.

România vrea să atragă turiştii străini, dar este singura ţară din Europa care nu are un site de promovare turistică!

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului Constantin-Daniel Cadariu a precizat că în ultimii 30 de ani a lipsit elementul de promovare a destinaţiei turistice în România. El precizează că există trei iniţiative în acest sens ale ministerului şi anume înfiinţarea organizaţiile de management al destinaţiilor (OMD), care vor fi la nivel local, judeţean şi naţional şi un OMD naţional şi care va prelua această sarcină începând cu 2023. O altă măsură ar fi folosirea unor elemente de promovare cu ajutorul influencerilor, români şi străini. Personal consider că ultima măsură ar fi cea mai eficientă.

Exemplu de postare cu peste 5 milioane vizualizări

În prezent administrez mai multe pagini de facebook, grupuri facebook și câteva website-uri, toate acestea cu un impact uriaș în România și peste hotare.

Share this post on:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *